Kalligrafie

Portfolio

Door het toevoegen van stijlvolle kalligrafie geef jij je event een luxe uitstraling. Een eerste indruk is immers onvergetelijk: een gekalligrafeerde enveloppe die in je brievenbus valt is een belofte voor een geweldig feest.

Kies je voor een strakke klassieke stijl of liever voor een sierlijke romantische uitvoering? Ik denk graag met je mee en help je om van jouw event een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

 

Workshops

Heb jij altijd al zelf mooie letters willen leren schrijven met pen en inkt? Wil je jezelf eindelijk eens trakteren op wat zalige tijd voor jezelf? Of ben je bezig met het plannen van jullie bruiloft en wil je heel graag zelf je uitnodigingen schrijven en je enveloppen adresseren?

 

Schrijf je dan in voor een van mijn workshops!

Op mijn workshoppagina vind je meer informatie én kun je lezen wat andere cursisten van mijn lessen vonden.

Live Kalligrafie

Verrijk je merkactivatie met kalligrafie en zorg voor een unieke en blijvende indruk bij je gasten of klanten.

 

Live kalligrafie is een belevenis op zich en zorgt bovendien voor een verbinding van je merk met je doelgroep. Mensen zijn altijd weer verwonderd en enthousiast als ik met kalligrafie hun aandenken personaliseer.

 

Geïnteresseerd in high-end kalligrafie tijdens jouw brand activation? Ik zie ernaar uit om samen met je te bekijken wat de mogelijkheden zijn om voor jouw clienten een bijzondere, persoonlijke ervaring te organiseren.

"Wat hebben we genoten van de cursus brushlettering met ons team. Bij binnenkost lag er al een mooi pakketje met een werkboekje en brushpennen klaar, voorzien van onze naam in prachtige letters. Wat een cadeautje! Sylvia legt stap voor stap duidelijk uit hoe de letters zijn opgebouwd. Heerlijk zen om te doen. Thuis heb ik ook al wat persoonlijke kaarten voorzien van mooie teksten door deze workshop."

—  Vera, Den Haag

 
 

Het gezicht achter De Schoonschrijfster? Dat ben ik!

Mijn naam is Sylvia en ik ben geobsedeerd door alles wat met kalligrafie te maken heeft. Met name het klassieke Copperplateschrift heeft mijn hart gestolen. Ik hou van het ritme, de regelmaat en de strakke lijnen die uiteindelijk elegante, sierlijke letters vormen. 

Naast kalligrafe ben ik ook leerkracht en sta ik al bijna 20 jaar voor de klas in het basisonderwijs. Mijn liefde voor kalligrafie en onderwijzen komen samen in het geven van workshops. Het geeft me enorm veel voldoening om je de fijne kneepjes van dit prachtige ambacht bij te brengen. 

Ik vind het geweldig om je te helpen bij het vieren van de mooiste momenten in je leven. Samen kunnen we brainstormen over hoe we, door toevoeging van kalligrafie, jouw event onvergetelijk kunnen maken.  

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje.

About me

Contact

  deschoonschrijfster@gmail.com  |  Tel: 06-17232125

KvK-nummer: 76923967

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
 

© Made by EV Styling

op handgeschept papier

Felicitatiekaartje voor geboorte jongen op handgeschept papier met luxe gouden inkt