top of page

Kalligrafie

vier je mooiste momenten

portfolio

Stel je voor...

 

...je bent uitgenodigd voor een luxe high tea. Je loopt op de onberispelijk gedekte tafel af. Je ziet dat er al allerlei heerlijke hapjes zijn neergezet. Op elke plek staat een prachtig plaatskaartje. Wacht eens..., staat er ook eentje voor jou bij? Je loopt vol verwachting een rondje om de tafel en... ja, hoor! Daar staat jouw naam, in sierlijke, elegante letters geschreven met luxe gouden inkt. Wat een lust voor het oog! Je weet nu al: je gastvrouw heeft er alles aan gedaan om het jou naar de zin te maken. Dit wordt een topmiddag! En dat kaartje? Dat mag natuurlijk mee naar huis!

Door kalligrafie toe te voegen maak je van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis. Je geeft je gasten een geweldig aandenken aan een bijzondere dag en laat ze weten dat er geen moeite gespaard is om het ze naar de zin te maken.  Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op!

Tot mijn kalligrafiediensten behoren:

  • adresseren van enveloppen

  • schrijven van plaats- of naamkaartjes

  • schrijven van geloftes

  • spotkalligrafie (kalligrafie op de open plekken) op bijvoorbeeld: diploma's, uitnodigingen, trouwboekjes, etc

  • het personaliseren van producten

  • graveren in glas, metaal of kunststof

Wat kost kalligrafie?

Kalligrafie is altijd maatwerk, daarom is het erg lastig om een prijsindicatie te geven. Ik werk met een vast starttarief, een uurtarief en een spoedtarief. Om te kunnen inschatten hoe lang ik met een opdracht bezig ben, heb ik eerst voldoende informatie nodig. Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we samen bekijken wat ik voor je kan betekenen.

bottom of page