Live Events

maak er een belevenis van!

In deze tijd waarin online shoppen steeds makkelijker en aantrekkelijker is geworden, is het belangrijker dan ooit voor merken om een waardevolle belevenis te creëren voor hun publiek.  Naar de winkel gaan wordt een uitje wanneer er een live personalisatie-event gaande is!

Door on the spot personalisatie in te zetten voor je merkactivatie, laat je je klanten deel uit maken van een belevenis. Het heeft iets magisch om je eigen naam in prachtige letters  geschreven te zien worden. Je maakt van de mogelijkheid gebruik om je producten persoonlijk en gedenkwaardig te laten maken. De focus verschuift van transactie naar beleving. Niet geheel onbelangrijk: je geeft je klanten een prachtig aandenken dat zij graag zullen willen delen met vrienden op social media. Een event levert dus ook nog eens meer deelbare content op!

Het live graveren of kalligraferen op locatie vind ik één van de leukste dingen om te doen. De verwonderde blikken wanneer ik mijn zwierige gouden letters op de producten zet, zijn voor mij het kersje op de taart. Ik werk graag samen met PR-bureaus of store-managers om een uniek event te creëren.

Wil jij mij in actie zien voor jouw merk of zakelijk event? Of wil je overleggen om te zien wat ik voor je kan betekenen?

© Made by EV Styling