top of page

Live Events

maak er een belevenis van!

on the spot personalisatie

In deze tijd waarin online shoppen steeds makkelijker en aantrekkelijker is geworden, is het belangrijker dan ooit om een waardevolle belevenis te creëren voor je publiek.  Naar de winkel gaan wordt een uitje wanneer er een live personalisatie-event gaande is!

Door on the spot personalisatie in te zetten tijdens een merkactivatie, laat je cliënten deel uit maken van een belevenis. Mensen vinden het magisch om hun eigen naam in prachtige kalligrafie geschreven te zien worden. Je geeft hen de mogelijkheid om producten persoonlijk en gedenkwaardig te laten maken én biedt tegelijkertijd een stukje entertainment. Op deze manier verschuift de focus op een speelse manier van transactie naar beleving. Een live-event levert geweldige content op die je cliënten graag delen op de socials. 

Het live graveren of kalligraferen op locatie is voor mij één van de leukste dingen om te doen. De verwonderde blikken wanneer ik mijn zwierige gouden letters op de producten zet, zijn voor mij het kersje op de taart. Ik werk graag samen met PR-bureaus en marketingteams om een uniek event te creëren.

Organiseer je een groot event en wil je het live personaliseren inzetten op meerdere locaties? Is het nodig om binnen een kort tijdsbestek veel producten te laten personaliseren? Dan is het handig om een team met kalligrafen in te zetten! Ik overleg graag met je om te kijken wat je nodig hebt voor jouw event en stel met liefde een team voor je samen.

Cliënten als Dior, Hermès, Tiffany & Co, IWC Schaffhausen, Audemars Piguet, Marriott International, Skins Cosmetics, Loewe, Guerlain, Moët&Chandon, Courvoisier, Hugo Boss en vele anderen maakten met tevredenheid van mijn diensten gebruik. 

Wil je mij in actie zien voor jouw merk of zakelijk event? Of wil je overleggen om te zien wat ik voor je kan betekenen?

bottom of page