Live Events

maak er een belevenis van!

on the spot personalisatie

In deze tijd waarin online shoppen steeds makkelijker en aantrekkelijker is geworden, is het belangrijker dan ooit voor merken om een waardevolle belevenis te creëren voor hun publiek.  Naar de winkel gaan wordt een uitje wanneer er een live personalisatie-event gaande is!

Door on the spot personalisatie in te zetten voor een merkactivatie, laat je cliënten deel uit maken van een belevenis. Het heeft altijd iets magisch om een eigen naam in prachtige letters geschreven te zien worden. Je maakt gebruik van de mogelijkheid om producten persoonlijk en gedenkwaardig te laten maken en biedt tegelijkertijd een stukje entertainment. Op deze manier verschuift de focus van transactie naar beleving. Een live-event levert content op die graag gedeeld zal worden op de socials. 

Het live graveren of kalligraferen op locatie vind ik één van de leukste dingen om te doen. De verwonderde blikken wanneer ik mijn zwierige gouden letters op de producten zet, zijn voor mij het kersje op de taart. Ik werk graag samen met PR-bureaus of store-managers om een uniek event te creëren.

Wil jij mij in actie zien voor jouw merk of zakelijk event? Of wil je overleggen om te zien wat ik voor je kan betekenen?