Live Events

maak er een belevenis van!

on the spot personalisatie

In deze tijd waarin online shoppen steeds makkelijker en aantrekkelijker is geworden, is het belangrijker dan ooit om een waardevolle belevenis te creëren voor je publiek.  Naar de winkel gaan wordt een uitje wanneer er een live personalisatie-event gaande is!

Door on the spot personalisatie in te zetten tijdens een merkactivatie, laat je cliënten deel uit maken van een belevenis. Mensen vinden het altijd magisch om hun eigen naam in prachtige letters geschreven te zien worden. Je maakt gebruik van de mogelijkheid om producten persoonlijk en gedenkwaardig te laten maken en biedt tegelijkertijd een stukje entertainment. Op deze manier verschuift de focus op een leuke manier van transactie naar beleving. Een live-event levert geweldige content op die je cliënten graag zullen delen op de socials. 

Het live graveren of kalligraferen op locatie vind ik één van de leukste dingen om te doen. De verwonderde blikken wanneer ik mijn zwierige gouden letters op de producten zet, zijn voor mij het kersje op de taart. Ik werk graag samen met PR-bureaus of store-managers om een uniek event te creëren.

Ik heb samengewerkt met opdrachtgevers als Hermès, Tiffany & Co, Hugo Boss, Rituals Cosmetics, Ici Paris XL, OPI en vele anderen.

Wil je mij in actie zien voor jouw merk of zakelijk event? Of wil je overleggen om te zien wat ik voor je kan betekenen?