Welkom!

Wat fijn dat je er bent! Ik help je graag jouw feest of event nóg specialer te maken door de toevoeging van kalligrafie.

Een eerste indruk is onvergetelijk: een gekalligrafeerde enveloppe die in je brievenbus valt is een belofte voor een geweldig feest. Kalligrafie kan tegelijkertijd ook een mooie manier zijn om je herinneringen te koesteren: het lievelingsparfum van de aanstaande bruid wordt door een gepersonaliseerde gravure een prachtig aandenken.

Kies je voor een strakke klassieke stijl of ga je liever voor een sierlijke, romantische uitvoering? Ik denk graag met je mee en help je om van jouw event een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Ben je na het zien van al het moois zo enthousiast geworden dat je zelf ook wilt leren kalligraferen? Ik snap dat helemaal en ik leer het je graag!

Kijk gerust rond en aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt!

Liefs, Sylvia

Diensten

IMG_1859.JPG

Kalligrafie

Door het toevoegen van stijlvolle kalligrafie geef jij je event een luxe uitstraling. Een eerste indruk is immers onvergetelijk: een gekalligrafeerde enveloppe die in je brievenbus valt is een belofte voor een geweldig feest.

IMG_9619.JPG

Gravures

Met mijn geruisloze, portable boor graveer ik in glas, keramiek, leer en metaal. 

Met een gravure tover je je lievelingsparfum, of die van je liefste om in een prachtig gepersonaliseerd aandenken

Workshops

Heb jij altijd al zelf mooie letters willen leren schrijven met pen en inkt? Wil je jezelf eindelijk eens trakteren op wat zalige tijd voor jezelf? 

IMG_6498.JPG

Live events

Niets maakt je zakelijke event of merkactivatie gedenkwaardiger dan een gepersonaliseerde ervaring.

 

Met kalligrafie of gravures op maat zorg je ervoor dat elke gast of klant zich speciaal zal voelen

rituals-high-end-calligraphy-kalligrafie
 

About me

Het gezicht achter De Schoonschrijfster? Dat ben ik!

Mijn naam is Sylvia en ik ben geobsedeerd door alles wat met kalligrafie te maken heeft. Met name het klassieke Copperplateschrift heeft mijn hart gestolen. Ik hou van het ritme, de regelmaat en de strakke lijnen die uiteindelijk elegante, sierlijke letters vormen. 

Mijn strakke hand komt me goed van pas tijdens het graveren: zit de boor eenmaal in het oppervlak, dan is er geen weg terug en moet de gravure in één keer lukken. 

Naast kalligrafe en graveur ben ik ook leerkracht en sta ik al bijna 20 jaar voor de klas in het basisonderwijs. Mijn liefde voor kalligrafie en onderwijzen komen samen in het geven van workshops. Het geeft me enorm veel voldoening om je de fijne kneepjes van dit prachtige ambacht bij te brengen. 

Ik vind het geweldig om je te helpen bij het vieren van de mooiste momenten in je leven. Samen kunnen we brainstormen over hoe we, door toevoeging van kalligrafie, jouw event onvergetelijk kunnen maken.  

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje.

Contact

  deschoonschrijfster@gmail.com

KvK-nummer: 76923967

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Bedankt voor je inzending!